Even when it works hard sometimes.

A white wall where you can write your story. A place although your life works hard you still can write it down. I know I am struggling with my terrible problem. A crisis named “Tuoi 20”

The sky is still blue with clouds, people still busy with their life.

A freshman sitting at Circle K and looking down to the road and thinking about life, nothing left-back. A post for my coming 20. If you feel like giving up, look back to the reason why you started. Không có mô tả ảnh.
I always tell my friends that we are still young and we have many years forward so there are no reasons to hesitate to do something new. But I am sitting here and scared about my future life.
Yesterday I bring my dump went to “Quán trà thảnh thơi” to find something new to treat myself. This week suck, I finished my team project and it is terrible: the content, the logic and of the form of course.
I dun’t know.

Người lớn người ta kì lạ lắm, người ta lo sợ sẽ không nắm giữ được tương lai của mình trong khi họ hoàn toàn có thể quyết định được nó. Phải chăng có khi nào do cái gì của mình thì người ta càng sợ đánh mất nó, đặc biệt là vào tay của kẻ khác.

Nếu một lúc nào đó em vội vã với cuộc đời này thì chắc khi ấy không biết em có buồn với nó không? Một, hai, ba, năm em có đánh rơi nhịp nào không? Một nốt nhạc thăng, một nốt nhạc trầm, một bản tình ca vu vơ trong một buổi chiều có đủ làm em xao xuyến. Nếu cái tâm này còn chưa yên, nếu cái tăm này vẫn còn lang thang đâu đó ngoài kia như một kẻ lạc lõng thì em sẽ thấy buồn. Người ta có thể thấy buồn khi ở giữa đám đông nhưng đáng sợ hơn là thấy sợ khi ở một mình. Một bản nhạc, một tách trà nếu không thể giữ em lại thì hãy thử thêm những hơi thở, thở để biết em đang ở đây, ở nơi này, xung quanh em là người em yêu thương. Vì vậy em ơi, yêu thương chính mình, bao dung với chính mình để yêu thương cả thế giới ngoài kia nữa em nhé.

“Và tôi sống như đoá hoa này, toả ngát hương thơm cho đời. Sống với những khát khao, để hiến dâng cho cuộc đời…”

Hà Nội, 02/12/2019

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s